2010-07-31 ? 11:05:17

Äckligt Amir!


Ibland blir jag bara så äcklad när man läser på de stora bloggarna. Bloggar som Amirs. Jag har aldrig läst en blogg och känt sådan falskhet. han hänger och slänger mellan Paow och Kissie. Han vågar aldrig stå för vad han säger, uttalar sig på de mest brutala sätt och sedan inte vågar stå för det.
han försöker visa vilket glam liv han lever. En efterliknelse av Kissies liv. Men det känns bara falskt.
Det värsta är nog att alltid slutar vartenda bloggbråk med "han inte bryr sig" vilket han bevisligen gör. HAHA. Det är inte bara patetiskt. Jag kan inte sluta skratta åt det.

Nu senast gick han till attack mot en tjej som publicerat gamla bilder på honom och sagt att de vart nya. Vilket jag i och för sig kan förstå att han försvara sig emot. Men sättet han gör det på. Det är inte bara nedvärderande mot persoen han gör det mot, det är snarare mer pinsamt mot honom än för henne. För oftast slutar det med att han säger "jag bryr mig inte... he he"  - Visst lix xD. HAHA. Alla skrattar åt honom. Jag kan självfallet inte stå för att alla skrattar åt honom. Men att dömma av kommentarer inte bara från hans blogg, utan samt från skavvelr och offrens bloggar, skrattar de flesta åt honom. Vilket jag med glädje också gör.

När ska denna bloggare välja sina fighter rätt och utveckla sitt ordspråk från dagisnivå till en faktiskt 20:årings nivå? Han är trotts allt 20, tro det eller ej. FITTA, HORA, PSYKO... Hahha, var det de enda? :)

Amir, skillnaden mellan dig och Kissie är att hon står för allt hon säger. Det vågar inte du och sånna som dig pissar man på. :)

2010-07-22 ? 22:41:59

Ett tag sedan

Ja usch ja, jag är urkass på att uppdatera. Sorry. Inte för att jag har överdrivet mycket läsare. Jag skriver nog mest för min egen skull. Det är ganska dött nu på webbyrån, alla kunder går på semester och allt läggs på is. Så under tiden har jag använt mina nyinlärda flashkunskaper och ska skapa mig ett digitalt cv. :)
Jag kommer använda mig av teknik som vi gjort till andra hemsidor. Inget kopierat. Så gör man oftast. Tittar på en kod för att utveckla sin egen :)

Så vi får se hur de går med den, designen jag har gjort är ganska simpell men snygg :) Ljus och enkel. Följer designen jag har på bloggen fast med ljust. Haha. :)
Eftersom jag skaffat mig en iMac kan jag nu utan problem göra mycket hemifrån. Det känns riktigt bra!

Pojkvännen fyller år imorgon, hela 23. Så det blir att fira honom med hans familj. Det kommer bjudas på smörgåstårta. Och det gillar vi ju :) Jag tror jag ska ta med min systemkamera och fota lite :) Sen på lördag blir det fest, mamma tror att jag gått och blivit världshistoriens största alkolist. Men så är inte fallet !
Öl, cider, groggverktyg och flädersnaps :) Det kommer gå fiiiiint :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med min hund och se på film.
Hörs imorgon. Lovar.
2010-07-14 ? 08:57:53

Swansea Love Story

En riktigt hemsk dokumentär.

2010-07-13 ? 20:21:18

God kväll!

Och hur är det med er denna kväll? :)
Jag är extra glad denna kväll, det har helt klart sina förklaringar. Min iMac kom hem idag. UPS levererade den redan vid 9 i morse. Så vetskapen om att Macen stod hemma och väntade på mig fick dagen att gå extra söligt. Hoho.
Men nu använder jag den, kopplat mailen, installerat och kopplat fjärrkontrollen till datorn. Så allt är som det ska, nu saknas bara att jag ska installera CS4-paketet. Men det gör jag efter jag kommit hem från Dalarna :)

Jag och min pojkvän åker till mitt torp i Dalarna i morgon efter jobb. Ska bli trevligt :) Vi ska mysa, ta hand om torpet, fiska och bada. Det ska ju vara extremt varmt där uppe. Man kan ju hoppas på att det fläktar lite i alla fall.
Hörs mer senare, ska testa sims nu :)

Varför ska folk alltid lägga någon negativ kommentar när man skaffat sig något nytt? När någon har framgång? Avundsjuka.
2010-07-13 ? 09:49:43

27"

Ikväll blir tröga datorer med 15":s skärm historia. iMacen är kommen <3
2010-07-08 ? 21:29:12

Skööönt

Visst känns dey skönt med ett helt nystädat rum?! Jag som nyss inföskaffat mig en 27":s iMac som inom ett par dagar kommer stå på mitt rum, var ju tvungen att städa för nykomlingen i min sköna apple samling!
Åååh vad Apple är det absolut bästa! Jag längtar verkligen till den står på mitt rum, på mitt skrivbord. Mitt emot min säng.

Nej, jag skaffade den inte som en macho grej, till skillnad från vissa andra behövar jag saker som fungerar. :)
2010-07-07 ? 08:53:08

Dansande soldater

Kul att även soldater kan ha humor ;)

2010-07-03 ? 20:52:07

Ensam

Det är lördag och jag är ensam hemma hos min pojkvän tillsammans med Wilma (rottweiler). Passar henne i helgen eftersom mamma och pappa befinner sig hos några vänner. :)
Det har gått jätte bra än så länge. Kommer nog fortsätta gå bra också :)

Eftersom han är på fest ikväll lagade jag mat själv till mig och Wilma. Senare ska vi sätta på en film och käka godis. Sedan vi klockan 2 inatt ska jag hämta pojkvännen i Malmö :)

Det är ok.

Om man skulle hitta någon film och se, kanske rita lite :)

2010-07-01 ? 10:14:01

De må vara snygga, men smarta?

Man kan ju förstå varför killarna trånar efter tjejer som ser ut som dessa. De är onekligen väldigt vackra. MEN, intellegensnivån på dessa kvinnor skjuter inte i höjderna. Om man säger så. HAHA!