2010-09-21 ? 16:48:58

Hemkommen

Då har jag precis kommit hem ifrån skolan, det går bra nu. Fick VG på Tentan jag gjorde i fredags. Vg var högsta betyget man kunde få så jag surar inte :) Sjukt najs skulle jag vilja säga.
Och hur har den annars varit?
Ett konstant snack om SD och den nya rikstagen. Jag känner att diskussionerna fortsätter utan framgång, hela tiden samma snack och alla kommer fram till samma sak. Att de inte vill ha dem i rikstagen. Visst de har kanske inte där och göra. Men GET OVER IT, come on! Ingen får ut dem från rikstagen genom att gnälla. Och försök se det från den ljusa sidan, de kanske blir förändringar på saker och ting. Dessutom, de blev framröstade för en anledning, lyssna på anledningen och sluta vara sånna bitterf*ttor. Ni är verkligen de trögaste någonsin.

Utöver detta är allting bra, min fot gör framsteg trots att jag utan att tänka på det ställde mig på den idag. Men jag antar att man ska se de som en bra sak. Om man inte längre känner smärta i den och ställer sig på foten i tron om att den är helt frisk, då är antagligen saker och ting på bättringsväg. Och det, det är utan tvekan - JÄVLIGT NAJS!

Nu ska jag fortsätta på min läxa som jag fick idag.
2010-09-20 ? 13:58:28

God eftermiddag!

Då är det den 20 idag. Kom precis på att jag måste byta mina linser idag, OM JAG FÅTT DEM!
Man vet aldrig, ibland hoppar de över mig, ibland får jag dubbelt. LinsBoxen i ett nötskal? I alla fall är jag närsynt, inte överdrivet mycket. Men eftetsom jag använder mig av månadslinser dygnet runt, är det ganska stor skillnad när man tar av linserna. Linserna skyddar dessutom ögat, så utan linserna är hornhinnan sjukt känslig och det kliar HELA tiden. Jag hatar mina glasögon, men pojkvännen min tycker jag ser bra ut i dem. Men han har ju haft fel förut.

Har tänkt en del på det här med valet inatt. Det gjorde att jag sov alldeles för länge idag. Gick upp precis innan 12, usch! Jag blev uppriktigt förbannad när jag satt och titta på valvakan framför tv:n. Mona Sahlins dumförklaring utav folket för att vi har "valt fel" . Men se det som att folket har talat? Det finns uppenbarligen problem eftersom SD kommer in i rikstan. Dessutom, två val i rad och Socialdemokraterna sjunker riktigt mycket, ändra er politik?
De är riktigt dåliga förlorare, har aldrig sett något liknande. Helt sjukt.
Det är inte precis som om Moderaterna valt att SD skulle komma in, de har också uttryckligen sagt att de inte ska sammarbeta med SD, det är bra. Men lär er något av det!
2010-09-20 ? 00:58:09

Valet

Jag kan inte annat än att faktiskt vara, NÖJD! Jag tyckte att valet gick bra. Mona fick sitta på bönpallen, Vänstern blev skitsura, Alliansen fortsatte sit styre. Och så kom ju Sverige Demokraterna in. Där kan man ju ha dalade åsikter om, de flesta har väldigt negativa. Men jag vet inte om jag faktiskt har det.
Nej jag är inte rasist, jag är inte nazze jag hoppas endast på att det blir lite ändringar i ivandringspolitiken! Inte att SD ska få regera hur som helst och styra och ställa. Jag hoppas att de andra partierna tar SD:s plats i regeringen som ett WAKE UP CALL! Sverige är inte längre Sverige. Vi får inte sjunga vår Nationalsång utan att vi ska ses som rasistiska, jag med min klass fick inte gå i kyrkan på skolavslutningarna i grundskolan eftersom det var en i klassen som stod med annan religion. Jag tycker det är fel, för inse fakta. De kommer hit och vi anpassar oss efter dem. Men hade vi kommit till deras land, inte hade de tagit den hänsynen för oss!?

Bevara Sverige Svenskt. Absolut, men ej genom främlingsfientliga åsikter. Allt med måtta är bra! Men inte för mycket. Jag hoppas att Alliansen nu tar detta som ett varningstecken. Att det finns problem. Problemen är inte alla invandrare, problemet ligger på Sverige, att de kommer hit, släps "lösa" och inte får tillräckligt med stöd att komma rätt i samhället. De invandrarna som är precis som oss hederliga Svenskar, jobbar, har familj, betalar för sig och beteer sig ansvarsfullt, de glöms bort i massan utav glömda, bortträngda och felplacerade ungdomar. Som kommer till ett helt nytt land och sätts i en situation där de ska klara sig själva på ett ställe de inte känner till. Allt kan gå fel då.

Nej, jag hoppas att saker och ting ändrar sig nu!
Jag tillhör i alla fall dem som inte vågar röra mig ensam ute i Malmö en kväll. De som känner sig osäkra. För erkänn, Malmö är inte längre bra.

Och för er som blir upprörda, bli det för rätt sak. Till er information, jag var inte en av dem som rösta på SD, MODERATERNA, rakt igenom!

Ha en bra kväll.